Jak jsem hrál dual account – 1. díl

01.12.2008 13:07

Již delší dobu mě Travian jako takový začíná nudit. Zvažoval jsem možnosti jak si hru opět oživit a zpestřit. Nechci ale u něj trávit celý den, a přitom chci být „nejlepší“ :-). Na co jsem přišel? Se startem nového serveru jsem se rozhodl hrát na dual accountu.

I když s takovými účty příliš nesympatizuji, viz. článek Účet = Aliance, chtěl jsem to zkusit a třeba změním názor.

Základním předpokladem je najít kvalitního kolegu či kolegyni. Což se může zdát jako lehká záležitost, ale zdání klame a nesmí se podcenit.

Upozornil jsem na sebe již klasickou fintou s útoky na oázu v ochranné lhůtě, do profilu jsem si napsal vzkaz, že hledám kolegu na dual a čekal jsem na reakce. Přišlo jich hodně. Ale jak vybrat tu pravou nabídku?

 

Nebral jsem hned první, počkal jsem, až jich přijde víc a vybíral …

1) První filtr byl, že já půjdu hrát k němu.

2) Když už dual, tak za germána.

3) Rozumný věk, což se těžko ověřuje, tak jsem se to snažil odhadnout ze slohu a vyjadřování.

 

Mám vybráno. Hrajeme, velice úspěšně farmíme, ale … Kolega přede mnou něco tajil. Veškerou korespondenci s okolím okamžitě mazal. Ale hlavně to nebyl jeho jediný účet na serveru. Upozorňoval jsem ho, že si mezi účty posílá moc surovin, že nás Multihunter smázne … Reagoval, že to omezí, ale neomezil. A výsledek mé první zkušenosti dual accountem?

Podle očekávání - po dvou dnech Multihunter účet smazal.

No nevadí, jsem rád, že jsem použil první filtr a můžu se vrátit zpět ke svému původnímu účtu a zkusím si vybrat někoho nového ze starých nabídek …

Jaké máte vy zkušenosti s dualem?

Chceš to zkusit? Hraješ v noci? Ozvi se mi :-)

—————

Zpět


Diskusní téma: Dual account

Datum: 16.04.2009

Vložil: Pepas

Titulek: multi-german

Ahojte, hledam klikace na ucet s1 german, vzdaleny 5 poli od 15 cornu 150% oazy. Konkretne hrace co maji cas prez noc a dopoledne. Pokud mate zajem piste na ICQ: 317591457 nebo e-mail pepas-xx@seznam.cz

—————

Datum: 01.03.2009

Vložil: pixlik

Titulek: cheaty

Pokud chcete cheaty hacky apd. do her a programu tak staci napsat sms ve tvaru GAMEHOST ELMOREDEN PIXLIK a obratem obdrzite www stranky sms stoji jen 3kc ktere jsou pro kupovani cheatu a hacku!

—————

Datum: 20.01.2009

Vložil: David

Titulek: dual acc

Čau jak se do toho dualu dostanu jak to zařídím s tím 2 kolegou napištemi prosim návod díky když tak na email Dj.Janata@seznam.cz

—————

Datum: 15.12.2008

Vložil: Jirka

Titulek: Dual acc.

Taky bych si rád zahrál Travian v dualu,když už jsem narazil na tyto stránky tak Ti napíšu.Je mi 16,Travian hraji dva roky,hraji rano,trochu dopoledne,odpoledne a asi tak do 22,00.Kdyžtak se ozvi na email japol1@seznam.cz
Přeji šťastnou hru....

—————

Datum: 06.12.2008

Vložil: Petr

Titulek: dual account

Docela me to zajima protoze ja sem u inetu prevazne v noci. S travianem sem zacal teprve nedavno a zatim se jen rozkoukavam.
Pripadne dalsi informace bych resil radeji pres e-mail. bubuss@seznam.cz

—————

Datum: 06.12.2008

Vložil: Admin

Titulek: Re: dual account

Super, ozvu se Ti na e-mail.

—————