Účet = aliance !

14.08.2008 09:37

Proč je čím dál tím těžší dostat se a především se udržet na předních místech všech atraktivních statistik Travianu?

Opomenu-li nutnost vhodně zvolené strategie a tzv. hraní s rozumem, tak u her jako je Travian platí jedno důležité pravidlo s přímou úměrou: „čím více času online, tím lepší výsledky“.

A jsem přesvědčen o tom, že každý den přibývá účtů, které si uvědomují strategickou důležitost právě tohoto pravidla. Na vhodnou strategii po jistém čase stráveném hraním Travianu jistě přijde každý nebo skoro každý. Ale být online nonstop je trochu problém. Na tom se asi shodneme.

Proč píši, že přibývá účtů a ne hráčů? Rozšiřuje se totiž fenomén účtů, které jsou online 24/7. A to jeden hráč nezvládne. Takovéto účty ovládá dva a více hráčů, kdy není vzácnou výjimkou ani 10 hráčů na jeden účet hrajících tzv. na směny. Nejsem zrovna právnické guru, ale řekl bych, že je to v rozporu s pravidly. Z mé pozice nemohu nikoho soudit, protože pravidla také porušuji používáním Greasemonkey - Beyond :-)

Zmíněný účet se tak stává jakousi malou aliancí. A aliance (jak je známe) se mění na alianci aliancí… Dočkáme se toho, že zcela zanikne význam „sólo“ účtu? Nebo bude vždy jen farmou?

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Účet = aliance !

Datum: 14.12.2008

Vložil: StriderCZ

Titulek: S9

Kdo chce být v čele statistik, tak nejen, že musí hrát více lidí na jeden účet, ale mají mutliúčet, a to i proto, aby měli přehled o dění v konkurenční alianci. Na starém servru, když zkončil, takse tito hráči odmaskovali.

Plus přístup na Travian přes PDA a pod.
(Hlavně při budování divu světa, a hlídání obilí)
Přísun zlatek.
Dohoda o plánovaném budování farem přes odkaz- do popky 75, a pak opuštění vesnice.

Časem tak člověk zjistí, že forum je mnohdy dobré tak akorát na spam :D

Vydržel jsem po restartu na S4 být asi měsíc v první padesátce , ale to nešlo v jednom člověku udržet.
Teď hraji po roce na S9, sice tzv. 2. ligu (okolo 2000. místa), ale díky nabytým zkušenostem se mi hra docela daří, a rozhodně se nenudím :D

—————