Bonifácův klub je v Travianu 4 zdarma

08.10.2011 10:43

Bonifácův klub si můžeme aktivovat již pěknou řadu měsíců, ale s nástupem nového hrdinství v Travianu 4 je prakticky tato možnost zdarma. Ano, budete namítat, že aktivace stojí 100 zlatých, ale s novým hrdinstvím k nim můžete přijít mnohem snadněji, než tomu bylo ve starém Travianu. Tam byly možnosti jen 2. Buď jste si musely zlaťáky koupit nebo aktivně shánět nové hráče. V Travianu 4 můžete zlaťáky získat navíc směnou za stříbrňáky.

Na sto zlatých potřebujete přesně 20 000 stříbrných. A jak je získat? Máte dvě možnosti.

 

Obětuji získané předměty

 

Tato možno je velmi výhodná zejména v počátcích herního věku. Pokud máte štěstí a brzo narazíte na hezké brnění nebo pár svitků, tak při okamžitém prodeji získáte 20 000 stříbrných velmi snadno. Brnění, které na počátku prodáte i za 15 000, lze později koupit zpět i za pouhých 100 stříbrných. Bonifácův klub tak můžete mít aktivní hned od prvního týdne.

 

Stanu se obchodníkem

 

Pokud na aktivaci Bonifácova klubu nespěcháte a hlavně nechcete svého hrdinu šidit o praktické věci, můžete se stát obchodníkem. Jak na to? Levně koupím a draze prodám. Jelikož nelze u dražené věci nastavit minimální cenu, jde z velké části o spekulaci. Nejlepší je kupovat dopoledne nebo v noci a brzkém ránu, kdy je připojeno méně hráčů, ceny se tak logicky nevyšplhají vysoko. Zakoupené věci pak prodávat odpoledne a v podvečer, kdy je online nejvíce lidí. V tomto případě již záleží na vašich obchodních schopnostech a aktivitě, jak rychle si vyděláte potřebných 20 000 stříbrných.

—————

Zpět


Bonifácův klub je v Travianu 4 zdarma

Datum: 17.11.2011

Vložil: Petr

Titulek: Bonifácův klub

Bonifácův klub je super věc, pravidelně si ho aktivuji. Například famlist nebo automatické uhýbání armády jsou věci bez kterých si už Travian nedokážu představit :-D

—————

Datum: 12.07.2012

Vložil: MMF

Titulek: Re: Bonifácův klub

To já jo, teď na cz7 mám svůj první

—————