Existují cheaty na Travian?

06.10.2008 11:52

Stále mě překvapuje vysoká hledanost (v Googlu) dotazů typu „Travian cheaty, Travian cheats, cheaty na Travian, cheaty pro Travian“ a tak podobně.

Na jednu stranu chápu, proč to nezkusit vyhledat? Za pokus přece nic nedám. Ale na druhou stranu, když se zamyslím, mohou cheaty pro Travian vůbec existovat?

Teoreticky existovat mohou, ale pokud se dostanou „na veřejnost“, tak nemohou dlouho fungovat. To je můj názor. Pokusím se ho zde obhájit :-)

Ukazoval jsem zde video z YouTube, to ale může být jen šikovně sestříhané. Cheaty známe především z klasických PC her. A proč vznikají? A kdo je vytváří? Dělají je samotní vývojáři her pro nejrůznější testy. Tyto užitečné kódy se pak dostanou z vývojového prostředí ven a jsou z nich cheaty.

S Travianem je to trochu jiné. On-line hry jsou fenoménem posledních několika let a obchodní strategii mají oproti PC hrám úplně jinou. Když si PC hru koupíte, tak je každému jedno, zda cheaty používáte nebo ne. Už jsi totiž zaplatil!

On-line hry ale vydělávají právě na prodeji „cheatů“. U Travianu tím myslím Plus účet. Provozovatel má tedy veliký zájem na tom, aby cheaty neunikaly ven. A pokud již uniknout, tak není velký problém webovou aplikaci „okamžitě“ upravit tak, aby nefungovaly.

Nevěřte tedy podvodným stránkám slibující například suroviny. Lákají z vás pouze heslo k vašemu účtu!

—————

Zpět


Diskusní téma: Existují cheaty na Travian?

Datum: 14.01.2009

Vložil: Yurik

Titulek: Re: Re: Cheaty existuji

mne to nechce otvorit:(

—————

Datum: 02.11.2008

Vložil: Fi4re

Titulek: OMFG

admine to video co jsi tam dal tak tam na tom serveru byl bug a měl ho každej rpotože kdyby ne tak by byl 1. a né nějak 60. a navíc se to psalo i na forum...prostě žádné cheaty nejsou!a nebudou

—————

Datum: 31.10.2008

Vložil: Nss

Titulek: Pomucka :) ..

Znam jednu pomucku :) .. Kdyz stavite nejakou budovu treba 3 hodiny a nebavi vas cekat tak si to proste zkratte!! Normalne ve windowsech si zmente cas treba o 2:30 dopredu a budova se vam bude stavet uz jen 30 minut! Tech 30 min nesmite nic delat! Nikam klikat v travianu.. Proste jen pockat!
Funguje to.. Zkuste to :)

—————

Datum: 01.11.2008

Vložil: Admin

Titulek: Re: Pomucka :) ..

Byl by to hodně veliký bug.. :-) Ale nefunguje to. Čas je brán ze serveru Travianu a je jednotný pro celý server, podle něj se také organizují útoky, podpory apod. Co máte nastaveno ve Windows je úplně jedno.

—————

Datum: 29.10.2008

Vložil: Duffys

Titulek: to videjko..

to se doopravdy stalo..byl to problem na jednom serveru, který byl blbě nastaven, proto doslo k bugu..., ktery vedl k neomezenemu staveni...a kdyby sis vsiml, je to na konci napsane

—————

Datum: 26.10.2008

Vložil: Gameshot

Titulek: cheaty

vy co tady píšete že existují nějaké cheaty, tak proč je sem nenapíšete rovnou a přímo?? protože víte tak akorát hovno kde jsou cheaty!!!

—————

Datum: 25.10.2008

Vložil: cheat

Titulek: 100 hrdinu

https://www.travian.cz/?uc=czx_******

kliknete a registruj te se po dosazeni 75 pop dostanete 100 hrdinu

(edit Admin)

—————

Datum: 25.10.2008

Vložil: Admin

Titulek: Re: 100 hrdinu

Dobrý pokus, ale nejsi první kdo to tu takto zkouší. A jak na to koukám, tak hraješ na speedu a tam nestačí pop 75. Na speedu musíš mít na zlatky popku min. 250 :-)

—————

Datum: 26.10.2008

Vložil: good

Titulek: Re: 100 hrdinu

jj

—————

Datum: 18.12.2008

Vložil: pluhda

Titulek: Re: Re: 100 hrdinu

to jo no, se dobre prozradil blbecek

—————