Existují cheaty na Travian?

06.10.2008 11:52

Stále mě překvapuje vysoká hledanost (v Googlu) dotazů typu „Travian cheaty, Travian cheats, cheaty na Travian, cheaty pro Travian“ a tak podobně.

Na jednu stranu chápu, proč to nezkusit vyhledat? Za pokus přece nic nedám. Ale na druhou stranu, když se zamyslím, mohou cheaty pro Travian vůbec existovat?

Teoreticky existovat mohou, ale pokud se dostanou „na veřejnost“, tak nemohou dlouho fungovat. To je můj názor. Pokusím se ho zde obhájit :-)

Ukazoval jsem zde video z YouTube, to ale může být jen šikovně sestříhané. Cheaty známe především z klasických PC her. A proč vznikají? A kdo je vytváří? Dělají je samotní vývojáři her pro nejrůznější testy. Tyto užitečné kódy se pak dostanou z vývojového prostředí ven a jsou z nich cheaty.

S Travianem je to trochu jiné. On-line hry jsou fenoménem posledních několika let a obchodní strategii mají oproti PC hrám úplně jinou. Když si PC hru koupíte, tak je každému jedno, zda cheaty používáte nebo ne. Už jsi totiž zaplatil!

On-line hry ale vydělávají právě na prodeji „cheatů“. U Travianu tím myslím Plus účet. Provozovatel má tedy veliký zájem na tom, aby cheaty neunikaly ven. A pokud již uniknout, tak není velký problém webovou aplikaci „okamžitě“ upravit tak, aby nefungovaly.

Nevěřte tedy podvodným stránkám slibující například suroviny. Lákají z vás pouze heslo k vašemu účtu!

—————

Zpět


Diskusní téma: Existují cheaty na Travian?

Datum: 27.12.2008

Vložil: Andrea

Titulek: Re: Cheaty jsou

JJ moc díky ten na to nekonečno armády je fakt dobrej...Moc díky

—————

Datum: 06.02.2009

Vložil: johny

Titulek: Re: Cheaty jsou

prosim ta vies mi poslat cheaty na adresu janoH@azet.sk

—————

Datum: 17.12.2008

Vložil: CHEAT

Titulek: cheats

https://www.travian.cz/?uc=cz9_***** kliknete na to a registuj te se na s9 je to od admina.. jak dosahnete lvl 100 tk se vam ukaze ///////////////////OPTIONS///////////// a muzete si dat neomezenou armadu atd suroviny vsechny budovy atd..;-)

—————

Datum: 18.12.2008

Vložil: tupý Lojza

Titulek: Re: cheats

Tak na to ti skočí tak akorát nějaký trouba... Lidi mějte trochu rozumu a nevěřte takovýmto zprávám.. JSOU TO PODVODY !!!

—————

Datum: 23.12.2008

Vložil: Quendi

Titulek: Re: cheats

Můžeš se nám třeba pochlubit, pod jakým nickem hraješ na s9? Že bych tě nahlásila MH.

—————

Datum: 23.12.2008

Vložil: tupý Lojza

Titulek: Re: Re: cheats

On by si ho MH možná našel i pod tím ID.

—————

Datum: 27.12.2008

Vložil: jestr

Titulek: Re: Re: Re: cheats

jj, tim odkazem se identifikoval jouda :D zfarmete ho tam!

—————

Datum: 16.12.2008

Vložil: Olsak

Titulek: cheaty :-D

Kdyz ty cheaty jsou tak je sem pisnete chytraci..

—————

Datum: 14.12.2008

Vložil: Janek

Titulek: Cheaty

Cheaty na Travian neexistují a ti co sem píší klikněte na tento odkaz a až dosáhnete 100 pop ....je lež.Všechno je to jen mířený aby dotyčný získal tolik vytoužené zlatky.A stačí dosáhnout 75 pop aby dotyčný získal zlatky je to pouhopouhý trapný trik!!!

—————

Datum: 13.12.2008

Vložil: Pavel

Titulek: ano

Cheaty opravdu existují npř. na surky nebo na vojáky to ale pak rychle klesá obylí hledají se těžko ale já je našel!!! :D

—————