Existují cheaty na Travian?

06.10.2008 11:52

Stále mě překvapuje vysoká hledanost (v Googlu) dotazů typu „Travian cheaty, Travian cheats, cheaty na Travian, cheaty pro Travian“ a tak podobně.

Na jednu stranu chápu, proč to nezkusit vyhledat? Za pokus přece nic nedám. Ale na druhou stranu, když se zamyslím, mohou cheaty pro Travian vůbec existovat?

Teoreticky existovat mohou, ale pokud se dostanou „na veřejnost“, tak nemohou dlouho fungovat. To je můj názor. Pokusím se ho zde obhájit :-)

Ukazoval jsem zde video z YouTube, to ale může být jen šikovně sestříhané. Cheaty známe především z klasických PC her. A proč vznikají? A kdo je vytváří? Dělají je samotní vývojáři her pro nejrůznější testy. Tyto užitečné kódy se pak dostanou z vývojového prostředí ven a jsou z nich cheaty.

S Travianem je to trochu jiné. On-line hry jsou fenoménem posledních několika let a obchodní strategii mají oproti PC hrám úplně jinou. Když si PC hru koupíte, tak je každému jedno, zda cheaty používáte nebo ne. Už jsi totiž zaplatil!

On-line hry ale vydělávají právě na prodeji „cheatů“. U Travianu tím myslím Plus účet. Provozovatel má tedy veliký zájem na tom, aby cheaty neunikaly ven. A pokud již uniknout, tak není velký problém webovou aplikaci „okamžitě“ upravit tak, aby nefungovaly.

Nevěřte tedy podvodným stránkám slibující například suroviny. Lákají z vás pouze heslo k vašemu účtu!

—————

Zpět


Diskusní téma: Existují cheaty na Travian?

Datum: 29.01.2010

Vložil: věřte

Titulek: cheaty na zlatky

ahojte, mám super cheat na travian zlatky.Je to od firmy Gamepay a stačí poslat SMS ve tvaru:

BIG 2570937


a SMS pošlete na číslo: 9030950

SMS stojí jenom 10 Kč a máte hned příjemnější hru...přeji hodně úspěchů..:-)

—————

Datum: 04.02.2010

Vložil: nevěřte

Titulek: Re: cheaty na zlatky

jenom další podvodník !!

—————

Datum: 27.01.2010

Vložil: Lahnys

Titulek: Tak pozor!

Na online hry nikdy žádné cheaty neexistovaly a ani existovat nebudou! Celá hra je vytvořená v prohlížeči a hru tvoří podmínky a jejich splnění (popř. nesplnění).
Asi se budu dlouho divit, kolik lidí na to dokáže skočit. Co si myslím o tom videu? Buď je to sestříhané nebo nastala nějaká chyba na serveru (např. vypadnul čas). Kdyby jste si všimli, tak naboku je to dokonce napsany... :-D

A kdyby někoho zajímalo jak to můžu vědět, tak programuju podobnou hru, takže vím že žádné cheatování není možné.
Jednoduše by se nesplnila podmínka...

—————

Datum: 06.02.2010

Vložil: .....

Titulek: Re: Tak pozor!

za na on-line hry nejsou cheaty??? a co na WoW???hm??tam sou... na 4story sou taky... tak proc by nebyli na travian???

—————

Datum: 17.02.2010

Vložil: John

Titulek: Re: Tak pozor!

Také programuju ;). Cheat jako takový jako je u běžných her (nesmrtelnost, max surovin a pod) možné skutečně nejsou nejednáli se chybu hry.
Jsou možné ale "cheaty" scripty nebo programy které simulují hráčovu aktivitu. Sám jsem si před pár lety dělal program na travian. Dokázal se nalogovat, poslat SMS když šel útok, zadat, že až bude určitý počet surovin tak má něco postavit ;). Komplexní program by byl složitý jako hra sama (můj program a neříkám že byl dokonalí a tzv. user friendly) ale fachal celkem dobře, problém je vždy když se hra trochu změnila tak se musí změnit i program ;)

—————

Datum: 24.01.2010

Vložil: jste debilove

Titulek: cheaty

Mam cheaty ale ti debilove to skousi se zlatkama a je to ubohe jestli chcete cheaty napiste mi na email howinko12@seznam.cz

—————

Datum: 05.07.2010

Vložil: dalsi zlodej

Titulek: Re: cheaty

dalsi zlodej

—————

Datum: 19.01.2010

Vložil: xD znam cheaty ne chlupe

Titulek: Cheaty na 100%

[18:43:51] Kuba: Zdarec lidi mam super hack na travian (jen 3x speed)Staci se zaregistrovat na tento odkaz https://www.travian.cz/?uc=czx_36824 a dosahnout 2 vesnice.No a když dosahnete 2 vesnice tak se stahne program kde si muzete obstaravat jednotky suroviny zlatky atd…

—————

Datum: 22.01.2010

Vložil: Kanibal3

Titulek: Re: Cheaty na 100%

LOL dobre to zkousis abys dostal zlatky z ostatnich xD

—————

Datum: 28.01.2010

Vložil: seš idiot

Titulek: Re: Cheaty na 100%

to pěkně kecáš. Když to někdo udělá, ty dostaneš zlatky, to je vše.

—————