Super hry pro holky

19.12.2011 10:23

Máte rády počítačové hry, ale nenacházíte žádné pořádné gamesky, které by se Vám líbily? Přijdou Vám všechny brutální, krvavé, hloupé, nebo se Vám nechce neustále závodit po těch stejných monotónních okruzích? Pak jsou tu pro Vás super hry na herních portálech, jako je raketka.cz, které si už uvědomili, že holek, které rády hrají onlinovky je čím dál víc. Můžete si tu online, bez zbytečného stahování, čekání, nebo přihlašování úplně zadarmo zahrát skvělé hry přímo na míru pro všechny holky. Pokud ovšem budete chtít, oblíbenou gamesku si do svého počítače, pro případ, že by Vám třeba vypadl internet, můžete. Stejně tak máte možnost se jednoduše svým emailem, přezdívkou a heslem přihlásit mezi ostatní nadšence a povídat si o svých úspěších, nebo naopak problémech se hrou na fórech jednotlivých her. Nově máte dokonce možnost povykládat si na chatu úplně o čemkoli, nebo využít seznamky.

Všechny dívčí hry potom najdete hezky pohromadě ve své kategorii, abyste nemuseli dlouho hledat. Tady se Vám bude určitě líbit líčení, oblékání, ale i vychytávky jako nehtový design. Pro mladší slečny jsou tu hry s poníky, nebo Barbie hry a starší holky potom jistě potěší realistické hry s populárními osobnostmi současnou shouw bysnisu. Najdete tu i obdoby klučičích závodních her, jen bez nezajímavých aut, ale s krásnými koňmi, nebo stříleček, bez krve a kulek, ale s čarodějnicemi vysílajícími kouzla.

Mezi oblíbené hry online, které ocení hlavně holky, patří taky nejrůznější obsluhování v restauracích, kavárnách a cukrárnách. Nebo vychytané farmářské hry, ve kterých budete mít radost z vlastní úrody a spokojených zvířat. Pro intelektuálně založené hráčky jsou tu samozřejmě logické a karetní hry, které pořádně potrápí Vaše mozkové závity a budete si moci dokázat, co ve Vás je.

Tak nečekejte a pojďte se podívat, že hry pro holky sice můžou být plné roztomilých zvířátek, líčen a miminek, ale nejen tohoto!

 

Jedná se partnerský PR článek.

—————

Zpět