Existují cheaty na Travian?

06.10.2008 11:52

Stále mě překvapuje vysoká hledanost (v Googlu) dotazů typu „Travian cheaty, Travian cheats, cheaty na Travian, cheaty pro Travian“ a tak podobně.

Na jednu stranu chápu, proč to nezkusit vyhledat? Za pokus přece nic nedám. Ale na druhou stranu, když se zamyslím, mohou cheaty pro Travian vůbec existovat?

Teoreticky existovat mohou, ale pokud se dostanou „na veřejnost“, tak nemohou dlouho fungovat. To je můj názor. Pokusím se ho zde obhájit :-)

Ukazoval jsem zde video z YouTube, to ale může být jen šikovně sestříhané. Cheaty známe především z klasických PC her. A proč vznikají? A kdo je vytváří? Dělají je samotní vývojáři her pro nejrůznější testy. Tyto užitečné kódy se pak dostanou z vývojového prostředí ven a jsou z nich cheaty.

S Travianem je to trochu jiné. On-line hry jsou fenoménem posledních několika let a obchodní strategii mají oproti PC hrám úplně jinou. Když si PC hru koupíte, tak je každému jedno, zda cheaty používáte nebo ne. Už jsi totiž zaplatil!

On-line hry ale vydělávají právě na prodeji „cheatů“. U Travianu tím myslím Plus účet. Provozovatel má tedy veliký zájem na tom, aby cheaty neunikaly ven. A pokud již uniknout, tak není velký problém webovou aplikaci „okamžitě“ upravit tak, aby nefungovaly.

Nevěřte tedy podvodným stránkám slibující například suroviny. Lákají z vás pouze heslo k vašemu účtu!

—————

Zpět


Diskusní téma: Existují cheaty na Travian?

Datum: 12.11.2008

Vložil: bibovnice

Titulek: existuji cheaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lol dit sou cheaty ale vi ste akorat liny je hledat tak vase keci at dou nejam :D

—————

Datum: 14.11.2008

Vložil: Mucobene

Titulek: Re: existuji cheaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A proč teda nehraješ simcity? když potřebuješ Cheaty??? Travian je klasická hra postavena na jednoduché matematice. Jen se musí chtít počítat...

Jsem pro kalkulátory a další pomůcky... ale cheaty? jak si potom užíváš hru???

Hraješ určitě hry... a zakládáš si na nesmrtelnosti a nekonečno munice... citíš se jako velký king... zahrej si to bez cheatu a jsi totální sračka a amatér :-)..

Ty lole.... :-D jsi k smíchu :-D Pane "velký" hráči :-D

—————

Datum: 19.11.2008

Vložil: ano

Titulek: Re: existuji cheaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cheat : army 0-1 000 000 : na vojakov

—————

Datum: 20.11.2008

Vložil: kjhfg

Titulek: Re: Re: existuji cheaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale jak to napsat?¨
napiš na e-mail npod@seznam.cz

—————

Datum: 21.11.2008

Vložil: jirka

Titulek: Re: Re: existuji cheaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kde to mam napsat

—————

Datum: 29.11.2008

Vložil: komrád

Titulek: Re: existuji cheaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak nam rekni kde sou!!!

—————

Datum: 09.11.2008

Vložil: mirek

Titulek: navod

lidi cheaty vazne nejsou a nebudou ale ja mam navod jak si vydelat slusnej balik penez.napiste jednomu typkovi na email mars1mars1@seznam.cz a on vam posle jak postupovat 100pro to funguje za dva tydny 1100 kc a za to se da kupovat zlatek do aleluja staci mu napsat : TRAVIAN CHCI VYDELAT NA ZLATKY a on vam to posle

—————

Datum: 26.11.2008

Vložil: Queeger

Titulek: Re: navod

se divim ze ti to nesmazali :P
jako ja to znam a jako funguje to ale pokud nemas pod sebou lidi tak nic moc......ale kdyz se takhle propagujes pak to muze bejt hodne :) a pres paypal ti to poslou naco zlatky kdyz si muzes koupit chlast :D

—————

Datum: 07.11.2008

Vložil: Jarys

Titulek: jo to je fakt good

Protože mě ničíte mailama, že jste slyšeli, že to funguje, tak pro velký ohlas to sem dávám ještě jednou... dík

Mám kamaráda admina a ten mi dal speciální account, přes který když se registrujete, tak budete mít možnost lepší hry, než ostatní hráči. Vysvětlím to jednoduše:

registrujete se přes tento link: link: link: link:http:https://www.travian.cz/*******je to adminův účet, ale má to pojištěný... jakmile dosáhnete populace 100 lidí, tak se Vám vpravo objeví menu s názvem \\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\ \\\"options\\\\\\\ \\\\\\\\\\ \\\\ \\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\" a tam si můžete upravovat věci, co se normálně nedají...je toho fakt hodně, všechno tady vypisovat nebudu...uvidíte sami ;)
Moc tenhle návod nešiřte dál, aby se na to nepřišlo, měli bychom oba prušvih a smazali by nám accounty.
Kdyby vám něco nešlo, tak mě kontaktujte na Jericho_2008@centrum.cz*

P.S.: Ty screeny pošlu, ale chce to strašně moc lidí, denně tak 50 to posílám.. takže strpení prosím JO A NEJDE TO NA SPEED SERVERU TAM AŽ OD 300 pop.

—————

Datum: 13.11.2008

Vložil: LoGiStIc

Titulek: Re: jo to je fakt good.. NEDĚLEJTE TO

Je to úplná blbost, pokud se zaregistrujete přes tnhle link, tak pomůžete akorát tomuto hráči vydělat zlaté. Je to v nápovědě. Pokud dosáhnete populace 75 ( na speed 250 ) tak se mu připíše 20 zlatejch.. ale žádný options, nebo něco tak. Je to kravina a pomůžete tim akorát jemu !!!

—————